Strategi Marketing Abad 21, Domino’s Bijak Tunggang Trend!

Domino's Pizza Malaysia terkenal kerana merupakan pelopor terawal sistem penghantaran makanan di Malaysia. Sistem penghantarannya juga sangat efektif. Of course, pizza nya pun sedap!Domino's Pizza merupakan rangkaian restoren pizza amerika syarikat yang ditubuhkan pada tahun 1960 dan mula memasuki Malaysia pada tahun 1997.Antara USP utama Domino's ialah 30 minit jaminan penghantaran! kalau tak sampai dalam masa 30 min, korang akan dapat 1 baucer regular pizza percuma.Dan yang ramai tak tahu, diorang pun ...

Read More

Bagaimana Warda Mempengaruhi Jutaan Jualan Naelofar Hijab

Neelofa dilahirkan dalam keluarga yang memang mempunyai DNA berniaga. Dari nenek moyang dan ibunya memang minat berniaga.Beliau biasa membantu ibunya berniaga. Malah neelofa pun mencuba bermacam - macam perniagaan seperti perniagaan kasut, jubah neelofa dan contact lens sebelum meletop dengan tudung instant shawl.1. Menubuhkan Naelofar pada tahun 2014.2. Menjalankan perniagaan 100% online pada masa itu.3. Permulaan jualan, beliau hanya membuat 200 helai sahaja.4. Selepas mendapat sambutan, barulah mereka mula membuat ...

Read More

Ketahui Cara Bagaimana Memulakan Perniagaan Di Kampus Masa Belajar Dengan Modal Rendah

Buat semua mahasiswa atau mahasiswi yang ada hasrat untuk buat bisnes di kampus. Saya nak kongsikan “Bagaimana Cara Ingin Memulakan Perniagaan Di Kampus Masa Belajar” dengan modal yang rendah.Okey, macam ini caranya..● Selepas tolak yuran pengajian dan lain-lain, tinggal lagi dalam RM1800 (ikut jurusan).● Asingkan siap-siap dalam RM300-RM400 (paling maksimum) duit PTPTN tadi untuk bisnes apa yang korang nak buat nanti.● Dapatkan dulu lesen perniagaan dalam kampus. Kalau di luar ...

Read More